Diensten

Camerabewaking

In onze jachthaven is het mogelijk om uw schip 24 uur per dag live in de gaten te houden. Zo kunt u voor maar 365 euro per jaar op de steiger van uw schip een camera laten plaatsen. Hiermee kunt u waar dan ook ter wereld live uw schip op uw mobiele telefoon bekijken. Bent u geïnteresseerd? Neem contact op via de onderstaande knop.

Schoonmaakservice

Omdat wij graag goed onderhouden en schone schepen in onze jachthaven liggen hebben. Is ervoor gekozen om een schoonmaakservice aan te bieden. Heeft u bijvoorbeeld geen zin of tijd om zelf uw schip schoon te maken? Of bent u opzoek naar een bepaalde expertise op dit vakgebied? 
Klik dan op de onderstaande button voor contact.

Boodschappenservice

Heeft u zelf geen tijd of zin om uw boodschappen te doen? Dan hebben wij voor u de oplossing. Middels een bestelformulier kunt u aangeven welke producten u aan boord wilt hebben. En wij zorgen er voor dat het voor u klaar staat op de dag dat u wilt gaan varen.

VALET PARKING

Wilt u in alle rust uw boot betreden zonder te moeten zoeken naar een parkeerplaats in de stad? Wij bieden een valet service aan voor onze ligplaatshouders. Neem contact op voor meer info.